2014.01.25. 18:14
112 hozzászólás


Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek.

Öltettől a megvalósításig, minden másodperce pazar szórakozás. A kimaszkolás nélküli primer-alapozás díszlécestl még hagyján, na de a finom JKTyre-reklám (sportabroncs), a villanyturbó és egyáltalán: az egész film, a választékos, de erős akcentusú angollal, lambóajtókkal a négyajtós Balenón... Nincsenek szavak. Talán csak annyira hívnám fel a figyelmet, hogy a beépített JVC hangrendszer matricáján a The Perfect ExperiAnce-felirat olvasható. Ami azért finom kétségeket ébreszt a beépített komponensek eredetiségét illetően.

De ez már tényleg csak apróság. Nézzék meg, hogyan készül a sportautó, amivel versenyezni is lehet. Hibátlan móka.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.