Milyen vidámak ott a busz ablakában!

2014.02.20. 14:03
32 hozzászólás

Ismerjük a látványt: turistabusz hátsó ablakában jókedvű fiatalok kézzel-lábbal kalimpálnak a mögöttük jövőnek. Azt hittem, most is ezt látom, de gyanús volt, hogy lassan csettegő városi buszból nem szokás integetni. És hogy a srác félmeztelen, meg egy női(nek tűnő, sose tudhatjuk, ugye) láb feszül a vállának.

Be is vártam, hogy megbizonyosodjam, tényleg az történik, amire gondolok. Az. Ha meg már láthatóan pornót forgatnak a városi forgalomban lassan guruló buszon, meg is örökítem, hátha valaki nem hinné el. Pista többre számított, de micsinájjak, személyautóból csak ennyi látszik. Transitból jobb lett volna a belátás, de most sajnos csak ennyi sikerült - élőben tisztán és jól látható volt a dolog.

 

Nagyon nem lepődtem meg, tíz-tizenöt évvel ezelőtt, a volt bőrgyár területén, ahol az egyik havernak volt a műhelye, minden autójavító sufnit kivettek pár napra a pornógyárosok. Volt, hogy a kimondottan gyomorforgatóan mocskos műhelyekre mozdultak rá. Ott olyan is előfordult, hogy fényes nappal, az egyik földszintes épület tetején űzték az ipart a hivatásosok.limo-bus-girls-picture.jpg Sőt, akkortájt a motoros téma is menő volt, ezért egy hétvégére kibérelték az egyik törökbálinti használtmotor és felszerelés kereskedés akkor új helyiségét. R. úr, aki azon a hétvégén épp velünk volt börzézni, nem éppen nyugodtan vette tudomásul, mikor kollégája a telefonban elmondta, hogy a produkcióban szereplő lányok száma nulla (mit fognak róla gondolni az ismerősök). Annak sem örült, mikor a forgatás közben fellépő bonyodalmakról, illetve azok megoldásáról, a szereplők barlangostestébe a helyszínen injekciózott varázsszerek alkalmazásáról hallott a telefonban. girls-motorbikes-02.jpg De hát ne legyünk álnaívak, ez is csak egy ipar, amiben dolgozni kell, a buszos meg minden bizonnyal jó pénzt kapott a forgatásért. Manapság minden befolyó forintnak örülni kell.