2014.03.02. 08:28
174 hozzászólás

A barátnőm féltékeny rá!

63262

Kezdtem megharagudni szeretett Kispolákomra, amikor unokatesómtól jött a hír, hogy eladósorba került dédelgetett kis Clioja. Nem hagyhattam, hogy a még gyerekkoromban kinézett kocsi máshoz kerüljön.

SOSEM Kopel

63258

Konkrétan 4 év alatt egyetlen alkalommal volt gondom az autóval, mégpedig 2012 telén (nálam két évesen), amikor is a karter csőbe belefagyott az addig felhalmozódott kondenzvíz (többeknél olvastam hasonló jelenséget, lehet típushiba, vagy nem), kinyomta a nívópálcán keresztül az olajat, szerencsére időben észrevettem, mert úgy haladtam mint egy utasszállító, ami szép vastag kondenzcsíkot húz maga után.

Mindörökké VTEC

63280

Ez nem az az autó, aminek láttán a csajok többet néznek ki az emberből mint amennyi valójában. A nők szemében ez csak egy huszonéves rom, nem látják benne az értéket és nem képesek átérezni a rajongást.

Tovább hűséges, mint egy kutya!

63282

 

2001 Január - Édesapámon az egyértelmű elmebaj tünetei kezdenek kibontakozni. Hetek óta álmatlanság és mindennapos stressz gyötri. Házon kívül s belül egyaránt karórájánál fontosabb tartozékká lett számára egy a lapok rögzítésénél már elengedett, négyzet alakú könyvecske. Ugyan ritkán láthattam becsukva, mai napig emlékszem rá, hogy a borítóján a legújabb kiadású VolksWagen Passat kék-piros fényekben pompázó sebességmérőjének a képe volt közelről befotózva.

Második gyermekkor

63274

 

A típus kiválasztása sem volt egyszerű, olcsó legyen, és ez vonatkozzon a későbbi fenntartására is, de azért meg legyen benne a sportkocsi feeling, és legyen a tető eltávolítható. MX-5 ,3-as BMW, Fiat Barchetta, CRX DelSol, lettek belőve.