Spock kapitány eldobja a Marchot

2014.03.30. 14:02
8 hozzászólás

Az megvan, amikor Spock kapitány Marchot vezet? A héten 83 évessé lett Leonard Nimoy egy kisebb botlása lehetett a Baffled!, egy fura autóversenyzős film 1973-ból. Moziba nem került, eredetileg egy tévésorozat pilotjának készült, de valamiért egy stúdiónak sem kellett. Az IMDb szerint film sztorija, hogy a főhős Tom Kovack (Nimoy) fura látomásoktól szenved, amikben emberek halnak meg. Nagyjából ez jön le a következő jelentből is, ahol Kovackot a versenypályán éri utol egy ilyen roham, majd átrongyol egy ytongfalon és leparkol egy fa tövében. Őrületes vágások, csodás dramaturgia két percben.

A Baffled! amúgy két évvel az előtt készült, hogy Nimroy újra Mr Spock lett a Star Trek folytatásában. A két mű közé még belefért a ’74-es Columbo: Gyilkosság a műtőasztalon, amiben ő játszotta a gonosz doktor szerepét.

how-to-live-long.jpgHosszú és eredményes életet, Mr Nimoy!

Via Jalopnik

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.