2014.03.31. 18:21
19 hozzászólás

Nemrég megkérdeztünk titeket, hogy mire vagytok kíváncsiak az Autókereskedők tévésorozattal kapcsolatban. A kérdéseiteket el is küldtük Mike-nak és Eddnek, végül csak néhányat válaszoltak meg. Ti emiatt jogosan kissé csalódottak is voltatok. Ez feltűnt Megyeri Zsuzsinak is, a Jaffa Kiadónál, ezért felajánlottak három könyvet, kompenzációként. De a Hiéna mohó, rátette a mancsait, és nem adja ingyen.

 

Mike vezetékneve a Brewer magyarul sörfőzőt jelent. Vagy serfőzőt, ahogy tetszik. Az eredeti feladat az lett volna, hogy ki tudja magát minél több fajta sörrel lefotózni, de nincs kedvünk számolgatni a képeken az üvegeket, dobozokat. Ráadásul az nem is kapcsolódna a tévéműsorhoz. Hogy legyen benne sör is, meg a tévéműsor is végül a következőt találtuk ki:

 

Játszd el az autókereskedők főcímdalának dobszólamát sörösüvegeken. Vedd fel videóra, töltsd fel azt valamelyik videómegosztóra (mondjuk az indára), majd linkeld be ide egy kommentben. A műveket csütörtök éjfélig várjuk. Külön örömet szerezhettek a zsűrinek (azaz nekünk), ha minél többféle sörösüveget használtok. Hajrá!

Megyeri Zsuzsiéknak pedig köszönjük a felajánlást!