2014.04.06. 08:48
74 hozzászólás

Életem egyik álma teljesült

35837

Vezetni kell. Akkor tudod meg igazán, h miről próbálunk idióta és túlcsapongó irományokat kreálni, amivel próbáljuk átadni mindenkinek életünk egyik legjobb érzését, ami érhetett bennünket.

A detroiti acél

36098

Alkatrészek, szakirodalmak beszerzése egyáltalán nem gond, én lassan a fél autót kicserélem, és idáig legrosszabb esetben is 10 napon belül mindent kaptam hozzá, de sok alkatrész kapható idehaza polcról is, és az árak sem vészesek.

A szabadon engedett ragadozó

34910

Magyar utakon elég rizikós vele közlekedni, ahol egy szimpla utcai autó nem érne le, ő ott megteszi ezt, valamint a padkákkal iszonyatosan vigyázni kell, egy aprónak mondható 10 centis padka már szépen "megkarcolja" az első koptatót.

Midlife crisis avagy az első Porschem

63398

Ez az elso automata autom. Az elejen probaltam nehanyszor kinyomni a kuplungot, de mara leszoktam rola. A PDK-val a kormanyrol is lehet le- es felvaltani, de ezt az opciot csak nagyon ritkan hasznalom. Neha visszavaltok kettot-harmat, de inkabb csak a hanghatas es a gyorsulas kedveert.

Ha megy, nagyon megy. Ha áll, nagyon áll.

60776

Olcsóbb autót kerestem, nem túl nagy teljesítménnyel, hiszen kihasználni amúgy sem lehetne. Hogy-hogy nem, végül az MG-nél kötöttem ki, mint kompromisszum,