Erős volt a kezdés, és tényleg jobb lett

2014.04.21. 09:31
37 hozzászólás

Nagyon szerettem volna benne hinni, de néha elbizonytalanodtam. Márkafüggetlen találkozó, csak úgy, a semmiből? Majdhogynem spontán? Már csak hivatalból is bennem volt a félsz, hogy talán nem fog sikerülni. De Sipi meggyőzött, hogy tényleg erős volt az első Parkoló Parádé, és azt jósolta, hogy ennél csak jobb lehet. Igaza volt. A készülődés persze totalcaros volt, avagy ha valamit el tudsz végezni az utolsó pillanatban, halaszd az utolsó utánira!

DSC07297
Kattintásra Csikós Zsolt galériája nyílik

Ezt a magasztos elvet követve autóztam péntek délután keresztül-kasul a városban, hogy sikerüljön begyűjteni a pólókat, matricákat. Természetesen mindenhova záróra körül estem be, de meglettek a cuccok. Másnap Pistával és Nyegleóval kiccucoltunk, a lányok felállították a pólós standot, és innentől kezdve már csak az élvezet maradt. Persze miután megnyugodtam, hogy mindkét irányba sikerült dugót csinálni az Albertirsai úton. Nagy forgalomnak így még nem örültem.

20140412 164142 v
Kattintásra Kéner Eszter galériája nyílik

Nézd azt a Blazert! Jé, egy Tuk-Tuk! Hűű, micsoda Rekord! Ó, az a Montreal! Ez ám az E30! De szép Wartburg! Hihi, egy száguldó sörös rekesz! Pistával csak kapkodtuk a fejünket, és egy kellemes, békés derű lett úrrá rajtunk. Az az érzés, amikor tudod, hogy megérkeztél. Amikor egy olyan helyen vagy, ahol minden klappol, ahol úgy érzed, mindenkit ismersz és mindenki barát.

PP2 17
Kattintásra Papp Tibor galériája nyílik

És tényleg mindenki az volt. Vannak érzések, melyeket nem tudok, vagy csak nem akarok megszokni. Az egyik ilyen a boldog csodálkozás, hogy milyen fantasztikus olvasóközönséggel van szerencsénk nap mint nap találkozni (még ha csak az éterben is), és hogy mennyivel jobb őket, vagyis titeket személyesen látni.

Tudom, lehet ez egy kicsit személyesre sikeredett, de nézzétek el ezt az őszinteséget. Pláne mert van egy kellemetlen apróság, amit muszáj hozzátennem. Sajnos akadtak olyanok, akik a helyszínt csikorgó kerekekkel, padlógázon hagyták el úgy, hogy csak zengett a környék. Tőlük kérném, ezt a jövőben ne tegyék, mert mind a rendezvény jövőjét, mind magukat és másokat veszélyeztetnek.

Mert a Parkoló Parádénak szerencsére van jövője, köszönhetően elsősorban nektek, olvasóknak, látogatóknak, benzinagyúaknak. Már azt is tudjuk, mikor lesz a következő. Szeretettel várunk mindenkit május 10-én is, gyerekprogramokkal, remélhetőleg napsütéssel, és ugyanazzal a lelkesedéssel, mint eddig!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.