2014.05.05. 15:33
74 hozzászólás

Szomorú kimondani, de a belső égésű motor felett eljárt az idő. Büdös, rémes a hatásfoka, és szép lassan megöli a bolygót, mennie kell. Ennek ellenére szeretjük, talán mert van egy megfoghatatlan romantikája, amit például az unokám már nem fog érteni. Ugyanezt érezhették, azok, akiknek a gőzgép testesítette meg a közlekedést, hiszen, aki akkoriban benzinnel autózott, az csak hóbortos különc lehetett, nem a jövő hírnöke. Ez a videó egy amolyan válogatás, egy best of benzinmotor az elmúlt hatvan évből. Persze mindenki tudna kapásból még vagy tíz gépet mondani, aminek itt lenne a helye, de ez így is tökéletes:

És ön melyiket hallgatná reggelente? A Radical V6-osát? Esetleg egy ISO Grifo fenyegető hörgését? Vagy csak a levegős bokszer?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.