2014.06.01. 08:58
62 hozzászólás

Suzi a tekergő(nek való)

63750

Az ezer köbcenti elképzelhetetlenül kevés. Kevés a közúton való haladáshoz. A 70 km/h haladás a maximálisan megfelelő ennek a motornak, fölötte már annyira pörög, hogy fájdalmas hallgatni. Természetesen nem tudni mennyi az a sok, mert műszerekből nem adnak szinte semmit.

Hűséges , igaz barát

63730

Lengéscsillapítója lett cserélve, de nem azért mert baj lett volna vele, hanem a visszahíváskor ingyen kicserélték, gondoltam miért ne. Motorháztető csak olaj, gyertya és légszűrőcserénél volt nyitva eddig, vagy ha unalmamban takarítgattam.

Menyasszony ruhás, elvegyem ne vegyem kategória

63704

Az 52 lóerő nem sokra elég, előzni kár vele, de A-ból B-b mindig elvitt. Négy ember kényelmesen elfér benne, csak akkor ha nem haladja meg a 170-es magasságot és a 80kg-t.

Szeretnivaló zabagép

63716

Nem is agyaltunk: anya meglátta, hogy ez ilyen zöld, mégpedig szerintem libafosszínű, egyből megjött a szerelem. A lehető legkevésbé döntöttünk racionálisan, a mai fejemmel biztosan beleszólnék a döntésbe, és nem engednék ilyesmit, de kit érdekelt a fogyasztása vagy a különböző színű ajtók, ha anya szerint szép?

A sötét erő (A végigolvasók között egy éves Totalcar.hu előfizetést sorsolunk ki ;)

63742

A szerelőm mindenképpen opelt ajánlott..miközben egész káromkodásgyűjteményem volt már tőle,hogy mikor a saját F asztmáját aberrálta,hova,meg mit csináljanak a svábok a precizitásukkal meg a híres minőségükkel..