Öreg Nissan Maxima a Porsche 911 ellen

2014.06.05. 06:17
33 hozzászólás

Látszik, az adrenalin a fülén csöpög a mexikóinak, szaporán veszi a levegőt, fejben rendesen rákészül a versenyre, még keresztet is vet. Egy kis burouttal bemelegíti a gumikat a jobb tapadás érdekében. És beáll egy Porsche 911 Turbo mellé versenyezni. Röhögsz? Ne tedd.

Senor Chavez egy Chihuahua-i versenypályán verte el csúnyán az ellenfelét, a napokban több helyen is feltűnt a videó. Az emberek imádják a videót, minden részletét elemezgetik. Voltak, akik megfejtették, milyen videó fut a kocsi képernyőjén, sőt több vicces megjegyzést is fűztek a mexikói úriember teljesítményéhez:

I guess he Juan the race.

That guy really knows how to drive a manuel. I enjoyed that.

He's Juan hell of a driver.

Holy Frijoles, that was intense! Wish I coulda bean there.

Next year he's starting a new racing series: Formula Juan!

Maga a videó több mint egy éves, akkor is sokan látták, most valamiért megint felkapta a net. De Senor Chavez más skalpot is begyűjtött már. Így vert el egy Mustang Shelby GT500-at:

 

Hogy mégis mitől ennyire ütőképes a kocsi? A forums.maxima.org-on maga is leírta, mit tud a nem is kicsit átalakított, 3,5 literes, V6-os autója:

„Holset hx35/40 turbó, walbro 255 üzemenyagpumpa, Chrysler rózsaszín befecskendezők, Edelbrock intercooler, OBX leömlők, Emusa wastegate és lefújó szelep, 3collos kipufogó rendszer,v2.5" cut out, AEM szélessávú lambda és nyomás szabályzó, Apexi afc neo elektronika. Ez a rendszer van a kocsimban, 12psi nyomással használom, benzin és toluol keverékével, biztos, ami biztos alapon. 26 x10.5 -16 Mickey Thompson drag gumikat húztam Altima felnikre. A váltásaim meg azért olyan durvák, mert tönkretettem a második és a harmadik fokozat szinkronját, haha!"