2014.07.20. 07:50
83 hozzászólás

Tetoválásom ihletője

63922

Zsiguli nélküli éveim egészen 20 éves koromig tartottak, amikor egy szép tavaszi napon papám együttérzése és "kölcsönadott" pénze egy kihagyhatatlan hirdetéssel nem párosultak.

Metálkék Villám

59542

Ebben a szovjet járműben NEM tank indító motor van. Nem tudom ki találta ki ezt a legendát, de elég jól elterjedt. Sőt volt akitől már azt is hallottuk, hogy tudtuk-e, hogy ebben egy angol bombázó bombavető motorjának szovjet másolata van :D

Gördülő gyémánt

37250

A (nagy) LIAZ után vette fater. Be kell vallani nem sokba nézte ezt előtte, mivel nem dolgozott ezelőtt IFA-val és ZILel is járt.

Nem menekülhetsz előle

26326

Pár 100 ezer km megtétele után alkalmazott (neki semmi sem drága!) nyergelte meg zabolátlan testét (felhívnám könnyelmű emberek figyelmét, motorolaj és hűtővíz nélkül ez a típus sem működik hosszútávon!).

Családtag

24731

Mivel eredeti állapotban maradt meg, nagyon fílinges kocsi. Nagyapámé volt, most már én használom, de mivel sokadik autó a családban, elég keveset. Tökéletesen elfogult vagyok iránta, de azt gondolom, ilyet csak hobbi célra érdemes venni, illetve ha lehetséges, megtartani. Piaci értéke, presztízse nulla.