Dráma a Flórián téren

2014.08.28. 18:31
52 hozzászólás

Íme, nézzék meg milyen átlátszó módszerekhez folyamodnak, akik le akarják járatni a Toyoták megbízhatóságát. Lépésről lépésre követhetik, ahogy a sunyi befeketítési kampány begyakorolt lépéseit végrehajtják. Ám sajnos nem jön össze, mert nem gondoltak minden részletre.

fig 1.

Csütörtök délután, Szentendrei úti felüljáró, csúcsforgalom. Már ez is gyanús. Kapaszkodjanak, a java még hátravan, egy rafinált összeesküvés áldozata az, aki elhiszi: elromlott az Avensis.

IMG_3616.jpg

fig. 2.

Figyeljék csak a helyszínválasztást! Véletlenül - értik - pont lezártak egy-egy sávot egy forgatás miatt (háttérben az ott egy daru, a lámpákkal). Ergo: dugó van, a kocsik lassan mennek, jól meg tudják figyelni, hogy egy minimum 11 éves Avensis elromlott!!!!! Ráadásul a beépített ügynök testi épsége veszélyeztetése nélkül végezheti gyalázatos gerillamarketing-akcióját. Úgy tesz, mintha segítséget hívna.

IMG_3618.jpg

fig. 3.

Megérkezik a "segítség"! Véletlenül egy (sose k)Opel. De ne dőljenek be neki.

IMG_3621.jpg

fig 4.

Gonoszul olajszint-ellenőrzést színlel a szemmel láthatóan összeszokott páros. Ha megfigyelik, az is látszik, hogy a Toyota gázos, ott sárgállanak az injektorok.

IMG_3632.jpg

fig 5.

Ezután előkerül a vontatókötél. Véletlenül volt kéznél. Narancssárga. Ez még fontos lesz!

IMG_3621.jpg

fig. 6.

Az első porszem a gépezetben: a vontatókötél nem megy be a vontatószembe? Ezt nem is értem.

IMG_3644.jpg

fig. 7.

Előkerül a kettes számú bűnjel: egy másik vontatókötél! Ezek tényleg készültek.

IMG_3650.jpg

fig. 8.

És itt bekövetkezik a dráma csúcspontja. A mókának vége, a színlelt lerobbanási-vontatási jelenetnek vége. Elrakják a rekvizitumokat, és a Toyota saját erejéből elhajt!

IMG_3653.jpg

fig. 9.

Ezután az Opel is jónak látja távozni, nehogy a népharag ellene forduljon!

IMG_3656.jpg

A történetre adható, egyetlen értelmes magyarázat az lehet, hogy egy elkeseredett Avensis-tulajdonos így próbált protestálni az évek óta csak ismételt WD-40 kezelésekkel elhallgattatható kormánynyikorgás ellen. Valószínűleg ezrek látták a jelenetet a felüljárón. Hiába, a Lambósok nyilvánosan szétverik a kocsit, a toyotások szolidabbak, de azért dörzsöltek is. Kérem, értesítsenek minden arra járót, hogy kamu volt az egész, ne dőljenek be a rafinált trükknek!