Végre egy rendes autós film

2014.10.13. 17:36
42 hozzászólás

Kovács Zoli olvasónk küldte át ezt a három linket. Mindhárom egy készülő film promóciós-beharangozó anyaga. És ha azt mondom, hogy hosszú percekig szájtátva-bólogatva, könnybe lábadt szemmel néztem, akkor nem hazudok.

Mert ami a Forma-1-ben a Ferrari, az a túraautók között a BMW. És a Stereoscreen filmje erről fog szólni. Telis-tele legendákkal, akik beszélnek-mesélnek, csodálatos képekkel, elképesztő gépekkel és - ahogy azt H.J.Stuck mondja -: valódi versennyel.

Nem estem hasra a tavalyi Lauda-Hunt játékfilmtől, mert valahogy nem bírom a mesét, de ezt... ezt most nagyon várom, mert ez a valóság. És a valóság mindennél izgalmasabb. Nézzék csak!

Ez itt az első rész, ahol bemutatkoznak a főszereplők (istenem, Cecotto, Ravaglia!). Nincs hollywood-i stáblista, amely jobban érdekelne. Immer Vollgas, und nur benzin in blut.

A második kis promófilm az igazi pornó, én 1:13-nál mondtam ki először hangosan a baszdmeget, amikor Strietzel Stucknak kiadja. Önök vajon meddig bírják?

És a harmadik? Az emberről, aki csak és kizárólag példaképe lehet mindenkinek. Aki négy évvel az után, hogy mindkét lába leszakadt egy balesetben, ismét a dobogó tetején állhatott. - Alex, ennyi év után, miért csinálod még mindig a motorsportot? - Hallgasd a versenymotor hangját, nem elég válasznak? Ha nem érted, az nem az én problémám. Ez a film lesz az idei év filmje, legalábbis nekem.