A héten már nem látsz durvább videót

2014.11.08. 07:44
18 hozzászólás

Emlékeznek arra, amikor gyerekként berregéstől zsibbadt a szájuk és tolták keresztbe a matchboxot a parkettán, hogy aztán egy könyvről eldobbantva átugorja a plüssmacit? RJ Anderson emlékszik, és mivel sikeres Short Course Truck, valamint ATV-versenyző, na meg a háta mögött áll a Polaris, ezért megteheti, hogy újra élje az álmait. Nem is játszik kicsiben: negyven ember, több mint két heti megfeszített munkájával építette meg a pályát, amely talán a freeride bringák nyomvonalaira emlékeztet a leginkább, csak szélesebb. Van itt minden, ugratók, hidak, vízmosások, és még nagyobb ugratók, tehát már csak egy gép kell: a Holz Racing Products által felkészített Polaris XP1K2 1100 köbcentis motorja 160 lóerőt ad le, mellesleg ezt a hátsókeréken mérték. Anderson pedig tényleg úgy vezet, mintha egy hatalmas kéz tologatná a kis ATV-t. Nézzék:

 

Várjuk a folytatást!

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.