Nem kell ide vaker. Hirdetni csak így.

2014.11.11. 18:20
40 hozzászólás


Emlékeznek, nem is olyan régen egy Volvo-hirdetés után szakadt ki a videós autóhirdetés-zsák és lett végleg elkoptatva a formátum. Mindig az eredeti a legjobb - tartja a mondás -, és valahol igaz is ez, bár valójában már akkor is csak arról volt szó, hogy valaki viccesen próbálta eladni rommá használt, ámde szeretett autóját. Sok-sok vicces dumával. Személy szerint nem igazán jött be már akkor sem az effajta porhintés, az őszinte, tiszta és átlátható hirdetést mindennél többre tartom.

Aztán ezek megcsinálták. Az ember nélküli, duma nélküli hirdetést. Amelyből megtudsz mindent, amit egy ilyen autó vásárlása előtt tudnod kell. Értelmes embereknek készült, akik tudják, hogy nem a futott kilométer a lényeg, hanem mindaz, amit ebben a kisfilmben látunk. Egészséges hang, pontos váltó, gyönyörű bódé és motortér, minden apró részlet a helyén van. És megvettük, azonnal és most. Gratulálunk, valahogy így kell ezt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.