Nem csak a BMW-s lehet tahó

2015.03.13. 16:18
90 hozzászólás

De néha a porschés is. Meg a passatos phaetonos. Sőt, olykor autó se kell hozzá, hogy ugyanebből a halmazból kerüljön elő valamilyen jelző, mondjuk a cinikus. Könnyed péntek délutáni parasztnéző, mert nem csak videókat kapunk, de olykor ilyen képeket is, pár sor körítéssel. (Meg mostanság amúgy is rendre megkapjuk, hogy feljelentgetős faszok lettünk, akkor meg már nyomjuk fullba.)

porsche.jpgA pécsi Árkád parkolója Krisztián fotóján

 

vw1_1.jpg

István nem csak fotózott, de volt annyira kispolgári, hogy kérdezni is mert. Amikor szóltam neki, megkérdezte, hogy rendőr vagyok-e. A nemleges válaszomra az igen jól öltözött "úriember" megkérdezte: akkor mi a fasz közöm van hozzá?

 

rendor.jpg

Kedves Totalcar,

Nem túl jó kép, de mégis bosszantó volt a csatolt képen látható esemény.
Január 15-én történt, amint buszra vártam Újpest központban.
Egy rendőrrel teli furgon megállt a tilosban, és kiszállt belőle kb. 8-10 rendőr. Láthatóan készülődtek a vásárláshoz. A sofőr bekapcsolta a kék villogót, és szépen mindenki elment az utcai lángososhoz vásárolni.
Kb. 15 percig néztem, mert nem jött a buszom. Készítettem róla képet, de "szerencsére" nem jó minőségű, csak a lényeg látszik rajta...

Egy dühös olvasó

 

maserati.jpg

Gábor sztorija a kerékbilincses Maseratihoz:

Gyalogosként fotóztam le az alábbi képet a VII. kerületben a Madách Imre úton. Az intézkedő k. felügyelőt megkérdeztem, hogy mi az oka a bilincselésnek, hiszen lehet ott parkolni. Az alábbi párbeszéd hangzott el:

- A KRESZ..... pontját megsértve átlóg az autó a felfestésen.

- De hát ott másképp nem lehet megállni a villanyoszlop miatt. Nem a felfestés a hibás?

- Akkor nem kell oda parkolni.

Cinikus hozzáállás ez annak ismeretében, hogy ott szinte lehetetlen parkolni. A másik autós kénytelen alkalmazkodni a helyzethez. Szinte látszott, hogy ez egy fix pont az autósok megbüntetésére.