2015.03.20. 10:39
17 hozzászólás

Érdemes lesz kimenni az AMTS-re, magyarul a tuningsóra. Csütörtök délután-este megnéztem, mi készül. Van mit nézni.

IMG 9268
Már az Albertirsai úti parkolóban is álltak az érdekes autók

Sok ismerőssel összefutottam, így csak három pavilonba tudtam belesni, de tiszta lelkiismerettel ki merem jelenteni: lesz mit nézni. Én csak az EMAT pavilon épített hot-rodjait és egyedi motorjait, a motoros pavilon standjait láttam, illetve gyorsan körbefutottam egy rakás porig ültetett autót. Ez nagyjából azt jelenti, hogy az összesen hat pavilon felében jártam, de messze van attól, hogy a dolgoknak akár csak egy tizedét megnézhettem volna.

IMG 9344
Az ilyen értelmetlen, de zseniális megoldásokért érdemes elidőzni egy-egy épített motornál: lánccal meghajtott dobfék lassítja a hátsó kereket

A szabadtéri dolgokat, az autós Gymkhana, a motoros stunt rider bemutatókat és versenyeket, a freestyle motocross show-t és az új Ford Mustang élőben zajló átépítését majd most, a kiállítás ideje alatt tudom megnézni. Aki a csajokat akarja nézegetni, az AMTS Doll show-n meg a Miss AMTS szépségversenyen meresztgetheti a szemét. Végül is, azoknak is kell valami megoldás, akik gyíkarcok egy tematikus kiállításra elmenni, vagy csak a strandon stírölni a macákat. Mindegy is, engem nem zavarnak a bikinis bigék, csak ne takarjanak bele nagyon az autókba-motorokba.

IMG 9469
Lemezig csupaszított W124-es merci, szálcsiszolva, lakkozva - bődületes meló lehetett ilyenre dörzsölni az elemeket. Minden rozsdafoltot, javítóflekket büszkén vállal

Ha a részletes programok érdekelnek, ide kattints, ha viszont azt szeretnéd megtudni, melyik pavilon hol van, és azokban mit láthatsz, azt itt tudhatod meg. Én mindenesetre már öltözöm is, húzok kifelé a Hungexpóra, talán a mai napon kevesebben lesznek, jobban hozzá lehet férni a dolgokhoz.

IMG 9438
A Kawasakinál valamit nagyon takargattak. Szerintem a lepel alatt egy Ninja lapul

Bele sem merek gondolni, hogy vasárnap mi lesz, hiszen ez az első olyan vasárnapunk, amit kormányunk csak Első Szabad Vasárnapként ünnepel, magyarul minden üzlet zárva lesz. És ha még azt is elmondom, hogy a belépőjeggyel egy épített VW Sciroccót lehet nyerni, biztos, hogy mindenki sikongatva rohan majd a kasszához, szóval, érdemes minél előbb kigurulni.