Légy fény az éjszakában!

2015.03.20. 11:54
35 hozzászólás

Ez a dolog nem játék, nem olcsó, fillérekből beszerezhető vacak, küszöb alá csavarozható neon, hanem tisztességes minőségű, 73 ezer forintos termék. Nappali menetfény és kanyarfényszóró egyben. A tesztjét elolvashatod itt.

Nem kell kendácsolni, nem kell blankolni vagy forrasztgatni; ez pontosan oda passzol, ahová való, és nem máshová. Tény, hogy nem jó minden típushoz (az OSRAM weboldalán megtalálod, mibe jó), de ha jól gondoljuk, elég sokan vagytok olyanok, akik hasznát vennék. Nemcsak azért, mert jól mutat, hanem mert hasznos is.

Mit kell érte tenned? Gondolhatod, hogy nem lesz olyan egyszerű.

Először is az idei AMTS-en fel kell keresned az OSRAM-standot. Ha ez megvan, akkor már szinte nyertél. Szinte… Ugyanis most jön a neheze!

Testfelületed minél nagyobb részére kell rúzzsal (lesz a standon) felírnod EGYSZER a „TOTALCAR FTW!” feliratot, majd készíteni egy szelfit vagy megkérni valakit, aki ezek után közel mer menni hozzád, hogy fotózzon le az OSRAM standdal a háttérben.

Ezek után már csak fel kell töltened a képet ide, a felhívás kommentablakába a Facebook-on, és várni a végeredményt. Ne feledd, hogy csak a NYILVÁNOSSÁ tett (nem privát vagy ismerősök számára látható!) képeket tudjuk megnézni és zsűrizni!

Szent őrültek, előre! Ennyit megér! Kedden (március 24.) 9.00-kor eredményt hirdetünk!