Szétszórjuk a VIP-jegyeket! Akár a tiéd is lehet egy!

2015.06.08. 15:31
58 hozzászólás

wsr01.jpg


Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi, úgy a Mohó Hiéna is csak akkor igazi arc, ha kihasználja a lehetőséget és gondol az olvasóira, pláne ha éppen marakodik a koncon és lop egy falatot nekik is. Ezúttal pedig rendes darabot mart el a többi hiéna elől, melyet öt szerencsés és kreatív embernek ajándékoz.

Nem volt egyszerű, de megoldotta, a Renault pedig hagyta, hadd vigye a zsákmányt. Ez pedig konkrétan a tejben-vajban fürösztés két személy számára a 2015 június 13-14.-én sorra kerülő Renault WSR-hétvégén. Hogy te a múlt héten születtél és nem tudod, mi ez? Egy mondatban leírva szimplán talán a harmadik legnagyobb rendezvény a Hungaroringen a Forma-1 és a WTCC után. Mi is írtunk már róla, hiszen mindig megnézzük magunknak, sosem lehet tudni, melyik fiatal srácból lesz pár év múlva Forma-1-sztár. Természetesen lesz F1-bemutató is (ráadásul azzal az autóval, amellyel még a RedBull rommá vert mindenkit), de az igazán érdekesek az egyes futamok lesznek. Egyrészt a Renault Sport Trophy középmotoros Mégane-jai elképesztően jól néznek ki, másrészt nem kímélik egymást a pilóták sem ott, sem a Formula 2.0 vagy az F1 egyik előszobájának számító Formula Renault 3.5-ben sem. A teljes programfüzetet innen letöltheti.

Emellett feltűnnek itt ott Jean Ragnotti és David Coulthard, vagy éppen valamelyik Forma-1-es tesztpilóta, játékok várják a gyerekeket, gokart és szimulátor a felnőtteket és persze aki velünk nyer, az jól jár, hiszen másodmagával (azaz egy nyertes két belépőt kap) oda nyer belépést, ahová más nem, kimehet a rajtrácsra, a paddockba és a VIP-lounge-ban étel/ital korlátlan mennyiségben várja majd és kis szerencsével lehetősége lesz találkozni a WSR sztárjaival is.

Mit kell ehhez tenni? Szinte alig valamit, igazán nem nagy ügy, csak némi fantázia szükségeltetik hozzá, hogy az ember el tudja képzelni, hogyan nézne ki az aktuális, farmotoros Twingo RS-kivitele!

wsr02.jpg

Nyugalom-nyugalom, mielőtt meggyanúsítanák a Mohó Hiénát azzal, hogy ezzel előnybe kerülnek a művészi vénával megáldottak és a virtuáltunerek, szólunk, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a legprofibban kivitelezett alkotások kapják a páros belépőket! Az eredetiség, a rajz kivitele, a felhasznált anyagot és a technika (Paint, Photoshop, zsírkrétával falra, krétával padlóra, rúzzsal feszes, női comb-belsőre) legalább annyit nyom a latban, mint az, hogy mennyit röhög rajta a szakmai zsűri (azaz mi).

Szóval Hiénák, előre, a tíz VIP-jegy csak rátok vár! Alkossatok, a kép linkjét kommenteljétek be, ha netán nem számítógépen dolgoztatok, akkor fotózzátok le és linkeljétek ide a kommentposztba! A határidő legyen mondjuk holnap 15.00!

logo-wsr.jpg