Le Mans-i raceface-hiéna

2015.06.19. 17:11
13 hozzászólás

le_mans_pendrive.jpg

Vannak gátlásaid? Fél percre tedd el mélyre, a fiók aljára, mert ide pofa kell – versenypofa. A raceface-hiéna nem könnyű műfaj, ez nem a nyulak terepe: készíts be egy kamerát, fordítsd az arcod felé és képzeld el, ahogy 300-ról fűzöd le a Mulsanne sikánjait, vagy a Porsche kanyarban szalad ki az arcodból a vér. Sűríts 24 óra érzelmet 24 másodpercbe, legyen ez az esszenciája mindennek, ami Le Mans-ban egy nap alatt történik a pályán, a kormány mögött. Az időlimit az egyetlen korlát, de ha lehet, ne takard el sisakkal vagy maszkkal az arcod, mert ha csak nem vagy olyan ösztönös zseni, mint Steve McQueen, pusztán a szemjáték nem lesz elég.

steve mcqueen gif.gif

Ha megvan a videó, töltsd fel egy videómegosztóra, majd dobd be a linkjét kommentben. A nyeremény a matekos hiénában megismert Le Mans-i pendrive. Azaz egy ugyanolyan. Plusz hozzá egy farzsebben gyűrt, a Mulsanne sörtől ázott földjével összekent pályatérkép. A határidő pedig június 20, szombat 18:00.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.