Volkswagenek szállják meg a Hungaroringet

2015.09.18. 11:52
1 hozzászólás

Szeptember 19-én negyedszerre jönnek össze a volkswagenesek, hogy megtartsák a márka lassan hagyományosnak mondható éves találkozóját. Mindegy, hogy az oldtimereket vagy a kult irányzatot kedveled, esetleg a nagy felniket és a fekvőrendőrt karcoló ültetést, itt biztosan lesz belőle.

Idén már tíz típus jön össze, és mellettük néhány különleges modell is érkezik, mint a T1-es Westfália, vagy a gyári Golfok leggonoszabb változata, a 400 lóerős Golf 400R. Természetesen lesz szépségverseny is, itt a szakmai zsűri választja ki a hét Golf generáció legszebb darabjait. Érkeznek még újdonságok, a Caddy, a Passat Alltrack, a Touran, és a Transporter hazai bemutatóját is itt tartja a Volkswagen. A százforintos tombolára pedig érdemes lesz benevezni, hiszen egy Golf IV kabriót sorsolnak ki a jelentkezők között.

 Nyeremenyauto1

A Bogarakkal és buszokkal érkezőknek külön területet kerítettek le, ez lesz a Hippifalu, ahol autentikus zene, és bográcsozás várja a vendégeket, és akik regisztráltak, azok kint is sátrazhatnak. Ameddig apuka az autókat nézi, addig anyuka és a gyerekek sem fog unatkozni, őket várja a Női sarok, és a Gyerek Világ. Kicsit idősebbek gokartozhatnak, vagy beülhetnek az Off-raod élménytaxiba, de megnézhetik a Volkswagen Driving Experience bemutatóját is, este pedig Sub Bass Monster adja majd a négy ütemet.

A 400 forintos belépő áráért igazán változatos programban lehet a kilátogatóknak része, akit érdekel, hogy tavaly hogy zajlott az esemény, az nézze meg ezt a videót: