2015.11.11. 08:54
8 hozzászólás

BJ Baldwin sikeres trophy truck versenyző, és hogy fenntartsa maga körül a hype-ot, néha forgat egy videót arról, hogy mit csinál a holtszezonban. Nehéz lenne felsorolni, hogy hány verseny van mögötte, de az talán még itthon is sejtet valamit, hogy kétszer nyerte meg a Baja 1000-et. Kár is szaporítani a szót, adják át magukat a videónak:

És hogy mi kell egy ilyen csapatáshoz?

  • Egy háromtonnás csőváz
  • Az orrába szerelt 7,5 literes, szívó Chevy blokkal, ami 800 lóerőt ad le
  • Az első tengelyen 70, a hátsón 90 centi rugóút
  • Egy háromsebességes Kroyer automata váltó
  • Egy speciális versenyülés, amiben elférnek a pilóta tökei

A gép beceneve Fedor, Emelianenko Fedor, MMA-versenyző tiszteletére. Versenykörülmények között 75 litert fogyaszt százon, és a klasszikus amerikai negyedmérföldes gyorsulási távot 12,1 másodperc alatt teszi meg. A BMW M5-nek 11,9 kell ugyanehhez a mutatványhoz. Lehet szidni a jenkiket, de látványos motorsportot tudnak csinálni. 

BJ Baldwin a trophy truck Ken Blockja. A Recoil az ő Gymkhanája, és a fenti a videósorozat harmadik darabja. A tavaly kiadott másodikról itt írtunk: Száznyolcvannal a lépcsőkön.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.