Mohó Hiéna 2015: Fényességes Hiéna!

2015.12.20. 11:56
32 hozzászólás

Igazán zsíros, sőt - talán a legzsírosabb - idei falat ez az Osram által felajánlott kiegészítő ködlámpa-nappali menetfény-készlet. Nem pite cucc, éppen nem olyan régen árazták le 124 ezerről 72 ezer forintra, ennyi az ára annak, hogy adott típusokba legálisan beépíthető és garanciális, minőségi cucc. Teszteltük magunk is, tessék, itt a cikk, olvassák el, mielőtt úgy döntenek, hogy ez egy remek ajándék lenne így, az év vége felé.

Rutinos játékosaink viszont már most megnyalták a szájuk szélét, hiszen tudják, hogy a Hiéna az ilyen koncot nem adja könnyen. És ha valamit ne ad könnyen, akkor aljas feladat következik. Először is nézze meg a pdf-et, hogy járművébe beszerelhető-e (hibrid-rendszerekhez is jó), majd olvassa el figyelmesen a versenykiírást!

A feladat - mint mindig - most sem bonyolult. Sőt, egyszerű. A Fényességes Hiéna imádja a napsütést, a D-vitamint és a világosságot. Ezért a feladat az lesz, hogy a résztvevők a létező legjobban kivilágítsák saját autójukat! Figyelem, nem elég ám a ház előtt vagy a kertben álló gépet feldíszíteni karácsonyi izzókkal, egy videófelvétel erejéig önerőből közlekednie is kell, természetesen éjszaka, hogy a csodás kompozíció minden lumenje tökéletesen érzékelhető legyen. A szerkesztőség természetesen semmiféle felelősséget nem vállal, leégett generátorokkal, füstölő szivargyújtókkal ne forduljanak hozzánk, az autó kivilágításának mértékét ön szabja meg, ahogy a felhasznált eszközöket. Lehet ez füzér, LED, használaton kívüli neon-lámpa, légvédelmi reflektor, akármi. A lényeg, hogy a lehető legfeltűnőbb és legvilágosabb éjszakai jelenséget kapjuk, melyek mellett a Coca-Cola kamion is elhalványul! Kívül-belül, mindenhol, egy guruló napot, retinaégető candelákat, boldog színeket akarunk látni!

Minden megengedett, ami fényt ad, sok-sok fényt, a lényeg, hogy ne gyulladjon ki semmi, ne menjen tönkre semmi és mozogjon önerőből! Erről készüljön egy videó, töltsék fel valamelyik megosztóra, a linket kommenteljék be ide, alulra legkésőbb 2015. december 31-én 10.00-ig (közkívánatra)! Aztán dönt a plénum.

Ne feledjék, a kreativitás, az ötletes megoldások és persze a fény mennyisége, a látvány sokat nyomnak a latban. A zsűri szubjektív lesz!

Az idei karácsonyi hiénákat – köztük a még futó és a már lezárt feladványokat itt találod egy helyre gyűjtve.