Hiéna – Audis szett egy gyors válaszért

2016.05.24. 16:17
55 hozzászólás

Röviden a lényeg: a merchandise-alapú öltözködés nem nekem való, így hiába várt az Audi deréktól felfelé kész fanszettel Spielbergben, bontatlanul, izzadtságmentesen hoztam haza a cuccot a legutóbbi DTM-hétvégéről. A csomagból konc lesz, egy jó válasszal megnyerhető – a tartalma pedig: egy cipzárban gyenge Audi Sport-hátizsák; egy audis sapka; egy ujjban picit eltartós, M-es Audi Sport-poló; egy kitűző és egy marék matrica.    

A kérdés a szettért: Hol versenyezne szívesebben Mattias Ekström, az Audi univerzális zsenije: a Dakar-ralin vagy Pikes Peaken? 

Róla van szó:

Nem egy bonyolult kérdés, két nicknévvel körbetippelhető, de ennél komplikáltabb a feladat. Azok a válaszok lesznek érvényesek, amik annak a posztnak a megjelenése után születnek, amiben ott lesz a megfejtés (a leggyorsabb nyer). Az a poszt pedig holnap/holnapután délutánra/estére várható. Ezt a hiénát addig lesöpri majd a tartalomgyártás szele a címlapról, szóval ha megmozgatott az audis konc, tartsd könyvjelzőben, mert a választ ide várjuk.