2016.07.24. 10:48
25 hozzászólás

Mazdinó, az igazi japán

Egyedül kicsit idegesítő a jobb ülésben lévő, a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető érzékelő, ami annyira érzékeny,hogy ha nagyobb súlyt teszünk az ülésre, azt hiszi egy ember ül rajta és elkezd bimm-bammolni, na de ez a legkevesebb.

A Kicsi - Ford KA

Tehát eddig visszatérő hibák: fűtés-hűtés csak forrót fúj, kesztyűtartó folyton meglazul és kinyílik.

Hű szolga és egyben a családi kedvenc

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A 60 ezres szervizt már végre nem a márkaszervizben kellett csináltatni, így nagyságrendekkel olcsóbb lett, nem beszélve arról, hogy lelkiismeretesek, ami a márkaszervizről nem volt elmondható.

300 ezer km tapasztalata egyetlen tulajtól

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Jó hír,hogy megfelelő használat mellett 300 ezer km után is tökéletes a turbó, olajat nem eszi.

Jól megmódosította a tudatomat?

Sokat hoztak be 4000-14 000 kilométerrel, többnyire (majdnem) hibátlan állapotban. Szép szín, sok extra? és a kevés futásteljesítmény ellenére is szar használtautós hitel. Kit érdekel? Jó az autó, és még a hivatalos márkaszerviz is azt mondja, vegyem meg ennyi pénzért? Nem kellett volna hinnem nekik, mert mikor is a kilométerszámláló kiírta azt, hogy tizennyolcezer, elkezdődtek a gondok. Rángatott, majd megállt, mint a hal szeme.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.