Vasárnap Parkoló Parádé!

2016.10.17. 15:57
8 hozzászólás

Ha se tüntetésekkel, se forradalmi megemlékezésekkel nem tervezted elcsapni október 23-át, de emberek között töltenél egy közép-őszi vasárnapot, van egy jó hírünk: jön az idei utolsó Parkoló Parádé. 

Idén negyedszer, a rendezvény bő kétéves történelmében tizenharmadszor csinálunk közös parkolást a Hungexpón. A program mint eddig mindig, most is kötetlen lesz, egyelőre annyi biztos, hogy 14:00-s kezdéssel és 17:30-as zárással fogjuk keretbe a rendezvényt. Hogy közte mi lesz, rajtatok áll; részünkről egy büfével és rengeteg parkolható négyzetméterrel járulunk hozzá a dologhoz. Ja, és kilátogat a Tannistesztet nemrég megjárt Rulettkerék-Audi is. 

Akkor a lényeg tömören: október 23-án Parkoló Parádé a Hungexpón. 14:00-17:30 között várunk mindenkit, ki- és bejárás a Hungexpo IV. kapuján keresztül folyik majd (Albertirsai út felől). A belépés mint mindig, most is díjmentes. Egyelőre nem túl biztató az esőhelyzet (vagy lesz vagy nem), de nem ez lenne az első esőáztatta PP. Mindegy, ha szovjet tankok is cirkálnak majd a Hősök terén, mi ott leszünk. Előre haverkodni a többi látogatóval, ismerősöket meghívni ide kattintva tudsz.     

U.i.: Aki még nem járt soha Parkoló Parádén, itt talál nagy adag kedvcsinálót az eddigi tizenkettőről: PP-gyűjtemény.