Majdnem összeszedte

2017.03.11. 01:09
47 hozzászólás

A szerkesztőségünk a Flórián téren van, pont ott, ahol a felüljáró kanyarodik - nem is a kanyarral van itt a baj, hanem az elemei közötti dilatációkkal, ami picit megdobja az autót. Illetve a szélső sávban nem is kicsit, mert a buszok, teherautók hamarabb tönkreteszik, ezért már toldozott-foltozott. Rendszeresek itt a balesetek, a szalagkorlát horpadásai jelzik a sztenderd becsapódási pontokat. Sokszor gondoltam már, hogy ilyenkor, esős időben ki kéne tenni egy kamerát az ablakba.

Pénteken kitettem.

A csattanás után egy lökhárító maradt az úttesten, ez már lemaradt a felvételről. Valószínűleg a Swift már egy dilatációval korábban megcsúszott. Ilyenkor az a gond, ha valaki megijed és elveszi a gázt, vagy ami még rosszabb: fékez, mert ettől tehermentesül a hátsó tengely, és a dilatáció miatt libegő hátsó tengely könnyen elveszti az oldalirányú tapadását, és olyankor ez van, mint ami a videón látható. Nem véletlenül tették ide ki az ötvenes táblát, bár a dilatációk tisztességes megjavítása lenne az igazi.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.