2017.04.06. 12:54
18 hozzászólás

Ugye ismered a Parkoló Parádét? Ez az a rendezvényünk,  ahol alkalmanként összegyűlik pár ezer benzinvérű megszállott, és az autók nézegetése közben úgy érezi jól magát, hogy a nézelődésen és barátkozáson kívül eddig nem történt semmi rendkívüli. Mindig jól megfért egymás mellett a széltől, esőtől óvott szobor, és a napi használós utcai harcos. Idén a megszokottnál korábban, már áprilisban elkezdjük a szezont, és még több tartalommal töltjük meg a hétvégi délutánokat: az első Parkoló Parádén kilőjük új sorozatunkat, a Totalcar Mesterkurzust.

A Totalcar Mesterkurzus első állomása: Hogyan vesz autót a Becsületesnepper, és hogyan adja el? - ködoszlató használtautó-adásvételi szeminárium élőben, hogy többé ne verjenek át. Vagy legalább tisztábban lásd, hol szédültél balgán a szíved után.

A dátum, amit be kell vésned a naptárba:  április 22.  A megszokott helyszínen, a budapesti  Hungexpón  délután  háromkor nyitjuk a kaput , és ahogy eddig is, a belépés ingyenes.  Mesterkurzust  16.00-kor kezdjük a bejárattal szemben, a fogadóépületben. Közben odakinn a parkolós ténfergés zavartalan. Hogy miért találtuk ki a Mesterkurzust? Erről szól ez a videó:

Az élő nepperűzés mellett hasznos tanácsokat kapunk arról is, hogyan olthatjuk el autónkat, mielőtt porrá ég, és idén is kint lesz a TrapBus, a világ egyetlen önjáró szabadulós játéka. Kijön, forgat és helyszíni szemlét tart a TCTV stábja is, kiváló alkalmat teremtve, hogy a tévébe kerülj kedvenc autóddal, helikopterezés nélkül.

Előadás ide, programok oda, a Parkoló Parádé nem veszti el kötetlen, családias jellegét. Ez a nap arról szól, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól érezzék magukat, olyan autók között, amilyeneket a mindennapokban ritkán látnak. A Kispolszkitól a big blockos batárokig minden előfordul nálunk, és minden alkalommal csodálatos új barátságok köttetnek az autóbuzéria e murvás templomában.

Kultúra alert: se veretés, se tiltáson pörgés, se hangnyomásverseny, se szexi autómosás, ez egy óriási klubdélután. A belépés díjtalan, a kilépés burnout-talan.

Írd fel magadnak: április 22. Hungexpo, IV. kapu. Kapunyitás 15 órakor, zárás este hatkor. Szervezkedni itt lehet. Gyere, mutasd, mid van!