Az év pofára esése: kínai parkradar

2017.04.15. 08:01 Módosítva: 2017.04.15. 08:02
30 hozzászólás

Nem tudom, miért vágyna bárki arra, hogy nulla agyú tárgyak megszólítsák (itt persze nem a vakokat segítő funkciókra gondolok.) Ez a kínai parkradar mindenesetre megérdemelne egy Golden Speaking Renault Laguna I. vándorserleget. A videóban említett hiénázáshoz nem kell mást tenni, mint egy kérelmező levelet írni az olvasok kukac mail pont totalcar.hu címre, amelyben vállalod, hogy beépíted a kocsidba. A levél tárgya mindenképp az legyen, hogy:

Mazochista Hiénára jelentkezem!

Az objektum megszerzéséért nem kell mást tenni, most kivételesen sorsolni fogunk, ha már vége a húsvéti ünnepeknek. A mailek beérkezési határideje hétfő, azaz április 17. 23 óra 59 perc (budapesti idő szerint). Ha nem tudsz eljönni érte a Flórián térre, a mailbe eleve írd bele a postacímedet, hátha te nyersz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.