Az S1 Quattro még mindig harap

2017.08.25. 19:11
13 hozzászólás

Elcsépelt kifejezés az autós legenda, de ha valami, hát az Audi S1 Quattro alanyi jogon az. Hogy is ne lenne, hiszen minden együtt volt, hogy örökre a tudatába égjen annak, aki látja: bődületes erő, olyan hang, ami utoljára a bolygó születésekor szólt, mókásan eltúlzott, de funkcionális légterelők, és tempó, mint előtte soha, ráadásul bármilyen útfelületen. A kismilliószor megnézett B csoportos videók, ahol látszólag könnyedén terelik a 400 lóerőnél erősebb, de egy tonnánál könnyebb autókat, a végletekig kigyorsított mozdulatok, ma értelmet nyertek. Eddig is tiszteltem a pilótákat, akik akkor versenyeztek, de ma perspektívába került, hogy miért is volt emberfeletti dolog a B csoportos rali.

Aki szívesen nézne 4-500 lóerős autókat porban keresztbe csúszni, az nézzen ki Nyirádra a hétvégén, ugyanis most rendezik meg az Autocross Európa-bajnokság 7. fordulóját. Részletek itt .

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.