Ez a Volvo tényleg egy tank

2017.10.16. 16:27
0 hozzászólás

Ennyire bátor és szellemes átépítést rég nem láttam. A bátorság abból adódik, hogy a legtöbb kultúrországban az ilyesmiért a helyszínen lőne fejbe a rendőr (jó, igazából nem, ezt csak úgy mondják, tetszik tudni, még mielőtt valaki komolyan venné). A szellemesség pedig... nézzenek csak a képekre.

A tetődoboz mint lövegtorony eleve zseniális ötlet, a dobozokból kialakított páncélzatról és a támasztógörgő-imitációkról már nem is beszélve. Az összhatás tökéletes, pedig csupa olyan módosítást végeztek, ami valószínűleg fél óra alatt eltávolítható.

A felvétel egyébként Svájcban készült, az autó pedig brit, ami önmagában is felvet néhány kérdést. Igazi csoda, hogy a tankszerű Volvo egyáltalán feljutott a svájci autópálya-hálózatra, és az még nagyobb csoda lenne, ha a rend országában megúszta volna valamiféle bírság nélkül.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.