Szívrohamot hoz a Mikulás

2017.12.05. 13:45
19 hozzászólás

A piros tasak az ablaktörlő alatt egy dolgot jelent: drága bírságot. Illetve tegnapig így gondoltam, de helyette a reklám-agytröszt legújabb mocskos húzásával szembesültem.

Az igazsághoz tartozik, hogy engedéllyel parkolok a munkahelyem környékén, így amikor a kis piros zacskót megláttam, inkább kíváncsi lettem, mint ideges. De képzeljük magunkat annak a helyébe, aki parkolójegyet vett, igyekszik vissza a határidőig az autójához, és ott látja ezt a kis ajándékcsomagot. Torokban dobogó szív, teljes leizzadás – általában efféle fiziológiai tünetekkel jár az ilyesmi.

Mondjuk azt erősen kérdésesnek tartom, hogy ezek után bárki vásárolna az így hirdetett cégnél, de ki tudja: az biztos, hogy ezzel át lehet ütni az emberek ingerküszöbét. És az egekbe lehet nyomni a vérnyomását. Biztosan ez volna a cél?Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.