Ezért az Alpine-csomagért csak enni kell

2017.12.23. 20:50
35 hozzászólás

Karácsonyba nyúló játékkal zárjuk az idei évzáró hiénázást. Nyugi, egy percet se lopunk el a családtól, sőt, még a családi asztaltól sem kell felkelned, legfeljebb egy fényképezőért.

Ez a játék most az Alpine-os csomagért megy. Még a Spa-i 6 óráson kaptuk, van benne egy szépen csomagolt Bahco kulcs, egy Le Mans-os kisautó, zsák és sapka. Ja, és az idei hiénák kötelező kelléke, egy Williams-féle csapat ing (galériában megnézheted).

Na, de a feladat, amit akár a karácsonyi vacsin is letudhatsz: harapj autót ünnepi sütiből. Bejgli, zserbó, keksztekercs... minden játszik. Fotózd le a műved, töltsd fel valahova, majd linkeld ide, a poszt alá. Ennyike. Jó falást, kellemes ünnepeket mindenkinek! December 27-én, este 20:00-kor ér véget a játék. 

Van még élő játék, kettő, nem is akármilyen nyereményekért. Ha hazavinnél egy Audi versenyautót Legóból, itt találod, mit kell tenni érte.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.