Milyen egy 800 lóerős Lamborghinivel dagonyázni? Ilyen

2018.01.20. 17:39
8 hozzászólás

Bár a Tax The Rich nevű bagázs, az extrémdrága sportautókkal nem sportautóknak való helyeken csapató őrültek csapata egy ideje nem aktív, kaptak egy erős kihívót. Ez a huracanos srác olyat dagonyázott Lamborghinijével, amit szándékosan talán soha többé nem fog senki. 

A videóban látható srác Alex Choi, övé a 800 lóerősre tuningolt Huracan, amit kivitt a kaliforniai sárba eső után. Azt mondja, azért megvédte, amit tudott: a fényezést a fóliázással, az első lökhárító alá rakott egy műanyaglapot, a légbeömlő nyílásokat meg kitömte rácsokkal. 

Choi egyébiránt nagy autóbuzi. Van még RS7-es Audija, M2-es BMW-je is, nagyjából ezeket dolgozza fel YouTube-csatornáján. A srác célja jól láthatóan az autós sztárvloggerség, de a Chris Harris-féle út helyett Huracan-gyilkolással és hasonló ökörségekkel próbálkozik. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.