Már tudom, hányas szorzót jelent a BMW

2018.02.11. 08:56
74 hozzászólás

Egyetlen indokod lehet megvenni: jól néz ki!

69915

Mivel most már Toyotám van tudom, a BMW az egy 1,3-as szorzót jelent magyar nyelven. Biztosítás, szerviz, alkatrész, kiegészítők, bármi: ahogy meghallják, hogy BMW dobják rá az 1,3-as szorzót.

Megbízhatatlan traktor

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az elején a váltó rendszerint az egyes helyett a harmadikat vette be, ami által a kocsi nagyot csattanva lefulladt. Szervizben közölték ,hogy "majd bekopik" - tényleg így volt. 30 ezer megtétele után már csak ritkán fordult elő.

Eszedbe ne jusson!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Mivel elmúlt 1980, nem gondolom, hogy egy mostanában gyártott és forgalmazott autónak csúfolt valaminél normális, hogy másfél évesen fődarab hibásodjon meg. 

Honda fanok ne olvassák

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Harmadik Hondám, egy HRV és egy FRV után, mindkettő tökéletes autó volt még 200e km felett is, ezért mertem venni egy Civicet, ami viszont törölte a Hondába vetett bizalmam legkisebb morzsáit is.

Autómentőre várva

A kép illusztráció
A kép illusztráció

 Így hát akkor ott belecsaptam Tatabányán a kereskedő kezébe, így vissza nézve jobb lett volna eladni az ördögnek eladni a lelkem egy csepel bringáért. 

Korábbi merítések

Elpusztíthatatlan terepjárók a Nivától a G Merciig
Ennek az autónak egy ellensége van, a gazdája - mondja a mercis. Bezzeg a Ladának semmi sem árthat?
Rohadó kis méregzsák
Egy folytatásos olasz teleregény, avagy hogyan jutott el szerzőnk a 80-tól (igazából 55-től) a 160 lóig.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.