Már tudom, hányas szorzót jelent a BMW

2018.02.11. 08:56
74 hozzászólás

Egyetlen indokod lehet megvenni: jól néz ki!

69915

Mivel most már Toyotám van tudom, a BMW az egy 1,3-as szorzót jelent magyar nyelven. Biztosítás, szerviz, alkatrész, kiegészítők, bármi: ahogy meghallják, hogy BMW dobják rá az 1,3-as szorzót.

Megbízhatatlan traktor

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az elején a váltó rendszerint az egyes helyett a harmadikat vette be, ami által a kocsi nagyot csattanva lefulladt. Szervizben közölték ,hogy "majd bekopik" - tényleg így volt. 30 ezer megtétele után már csak ritkán fordult elő.

Eszedbe ne jusson!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Mivel elmúlt 1980, nem gondolom, hogy egy mostanában gyártott és forgalmazott autónak csúfolt valaminél normális, hogy másfél évesen fődarab hibásodjon meg. 

Honda fanok ne olvassák

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Harmadik Hondám, egy HRV és egy FRV után, mindkettő tökéletes autó volt még 200e km felett is, ezért mertem venni egy Civicet, ami viszont törölte a Hondába vetett bizalmam legkisebb morzsáit is.

Autómentőre várva

A kép illusztráció
A kép illusztráció

 Így hát akkor ott belecsaptam Tatabányán a kereskedő kezébe, így vissza nézve jobb lett volna eladni az ördögnek eladni a lelkem egy csepel bringáért. 

Korábbi merítések

Az első szerviz majdnem drágább volt, mint maga az autó
Mondják, hogy az Alfa megbízhatatlan. Ja, de amúgy meg mit vár, aki ennyiért vesz autót?
A japánbérenc Mercit vesz
Villámként csapott belém a gondolat: Mercedes = nem japán... Az egyetlen kritérium, aminek a leendő autó meg kell feleljen. Azért megérdemel egy esélyt, gondoltam.