Már tudom, hányas szorzót jelent a BMW

2018.02.11. 08:56
74 hozzászólás

Egyetlen indokod lehet megvenni: jól néz ki!

69915

Mivel most már Toyotám van tudom, a BMW az egy 1,3-as szorzót jelent magyar nyelven. Biztosítás, szerviz, alkatrész, kiegészítők, bármi: ahogy meghallják, hogy BMW dobják rá az 1,3-as szorzót.

Megbízhatatlan traktor

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az elején a váltó rendszerint az egyes helyett a harmadikat vette be, ami által a kocsi nagyot csattanva lefulladt. Szervizben közölték ,hogy "majd bekopik" - tényleg így volt. 30 ezer megtétele után már csak ritkán fordult elő.

Eszedbe ne jusson!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Mivel elmúlt 1980, nem gondolom, hogy egy mostanában gyártott és forgalmazott autónak csúfolt valaminél normális, hogy másfél évesen fődarab hibásodjon meg. 

Honda fanok ne olvassák

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Harmadik Hondám, egy HRV és egy FRV után, mindkettő tökéletes autó volt még 200e km felett is, ezért mertem venni egy Civicet, ami viszont törölte a Hondába vetett bizalmam legkisebb morzsáit is.

Autómentőre várva

A kép illusztráció
A kép illusztráció

 Így hát akkor ott belecsaptam Tatabányán a kereskedő kezébe, így vissza nézve jobb lett volna eladni az ördögnek eladni a lelkem egy csepel bringáért. 

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.