Autós muri lesz, gyere te is!

2018.04.11. 19:28
7 hozzászólás

Na, mi jön a jó idővel együtt? Igen, az allergiaszezon, de szerencsére járnak mellé autós találkozók is. Az első nagyobb lélegzetvételű ilyen buli az Oldtimer Premier Biatorbágyon, a Premier Outletben, április 14-én, szombaton reggel 8-tól, délután 5-ig.  Hogy mire lehet számítani? Erre: 

Nem csak nézelődni lehet ám, akinek van otthon valamilyen öreg, érdekes autója, annak érdemes jelentkeznie kiállítónak is. A szervezők különösen várnak mindent, ami 50 évnél idősebb, motor, autó, de a teherautósok, buszosok és tűzoltók se fogják vissza magukat, nekik is van még hely. Aki kedvet kapott, az az Oldtimer Premier honlapján regisztrálhat

A kiállítás alatt zajlik az Adok-Kapok Napok is, amivel a nélkülözőket lehet segíteni. A 106-os üzletben található adománygyűjtő pontnál várnak minden megunt ruhadarabot (főleg gyerekruhákat), és a leadásukat 50% kedvezményt adó kuponokkal hálálják meg.

Tehát még egyszer: szombaton, a Premier Outletben Oldtimer Premier. 

Előző évi Oldtimer Premierek a Totalcaron

Ilyet itthon máshol nem látsz
Rózsaszín Barkastól a Mustangon át az Auto Unionig: ez volt idén az Oldtimer Premier.
Ökumenikus gépszeretet a zimankóban
Autentikus októbert hozott ez az áprilisi szombat, de igazán vegytiszta a gépszeretet volt az Oldtimer Premieren. Képek minden mennyiségben!