Gyere el az év első Parkoló Parádéjára!

2018.04.24. 13:37
15 hozzászólás

Nem volt könnyű, de végre eljutottunk a 2018-as év első Parkoló Parádéjáig. Április utolsó szombatjának délutánján, ha esik, ha fúj, megnyitjuk a Hungexpo kapuit az autós nagyközönség előtt. Ismét várunk minden benzinvérűt. Lesz tépett malac és palacsinta, mehet majd a haverkodás, nyálcsorgatás, autóbuzéria. 

A fontosabb információk:

Kezdés: 2018. április 28-án 15 órától. Behajtás a Hungexpo 4-es és 5-ös kapuján (Albertirsai út). Gyalogosan a 3-as kapun lehet bejönni. A rendezvény 18 óráig tart.

Kint lesz a Lego a legújabb Technic készletekkel, lehet építeni, szétszedni, összerakni.

Az éhség elűzéséről a megszokott büfé mellett Befaló Bill (BBQ) és a The Pancake Agency (palacsinta, limonádé) gondoskodik.

Egyetlen kérésünk van: nincs gumiégetés, gyorsulgatás, driftelés sem a kapun belül, sem azon kívül. Nem akarunk fenyegetőzni vagy túlmagyarázni, de legyünk annyira kulturáltak, hogy ezt tiszteletben tartjuk!

További információkat a rendezvény Facebook-oldaláról tudhattok meg. A látogatók helyszínre való belépéssel elfogadják a rendezvényre vonatkozó Általános szerződési feltételeket (ÁSZF).

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.