Az autósport legszebb tánca a tánc világnapjára

2018.04.29. 19:43
10 hozzászólás

Épp az április 29-e szócikket böngésztem a Wikin, hogy túrjak valami dátumhoz illő retrót az archívumból Facebookra, de sok kapaszkodót nem adott a nap. Abból, hogy a mai a tánc és táncművészet világnapja, talán ki lehet hozni valamit. Neki is estem a keresőnknek a Climb Dance szavakkal, de hiába; az autósport legszebben filmezett, leghangulatosabbra vágott és legjobban koreografált táncáról nem született poszt a TC-történelemben. Hát akkor következzék a pótelőadás. Előadja Ari Vatanen a világ tán legjobb táncparkettjén, Colorado hegyeiben. 

Még ha Vatanen 1988-as felfutásáról direktben nem is írtunk, Pikes Peakről azért született nem kevés cikk/poszt/hír a Totalcar-birodalomban, így ha két hónappal az idei felfutás előtt szívesen kiművelnéd magad a versenyből, tessék egy nagy adag mankó: 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.