Tényleg jobban vezetsz, mint az átlag?

Jelentkezz: TC Tréning

2018.05.22. 14:44
5 hozzászólás

Ha megkérdezik, hogy mennyire tudsz vezetni, ugye teljesen őszintén, meggyőződésből mondod, hogy az átlagnál kicsit jobban? Erre csak annyit mondok: sokkal, de sokkal szerényebben. Viszont tehetsz azért, hogy ez tényleg így legyen, és most jön a jó hír: nem is olyan drágán. Ismét lesz Totalcar Tréning, ahol megtanulhatod a valódi alapokat.

A dátum 2018. május 27, azaz vasárnap, a helyszín pedig a Hungaroring Tanpálya. (Sajnos aznap délután van a 20. Parkoló Parádé is, de a Tanpálya időbeosztása miatt nem tudtuk más időpontra tenni.) Három turnusban összesen 90 autóst várunk, a regisztráció és az ütemterv itt található. Érdemes lecsapni a szabad időpontokra, mielőtt mindegyik betelik. Fizetni átutalással vagy PayPallal lehet.

Nem csak a full kezdőkre gondolunk, hanem azokra is, akik a gyorstalpaló alapszintnél jobban érdeklődnek a téma iránt - vagy akár voltak már alap TC Tréningen, és ezúttal mélyebben elmerülnének a témában, nekik a TC Extra délutáni csoportot ajánljuk. A rövid képzés 15 ezer és két óra, a TC Extra három óra és 35 ezer forint.

A tananyag a legérzékenyebb témákat érinti, azokat, amikor elválik a szar a májtól, a képzett sofőr a ballaszttól - ilyen például a hitvány tapadási körülmények közötti manőverezés, az alattomosan megcsúszó autó összeszedése, és ezek különböző kombinációja, rántópaddal, lejtővel és emelkedővel.