Vettem egy autót, de lerobbant? Mi a teendő?

2018.07.08. 08:16
32 hozzászólás

A huszadik Totalcar Parkoló Parádén folytattuk ingyenes előadássorozatunkat, a tavaly elindított Mesterkurzust. Ezúttal ismét az egyik legnépszerűbb témával, a használtautó-vásárlással foglalkoztunk, de az előadás rendhagyó volt, mert a Kroneraff István, vagyis a Becsületesnepper társat kapott a fontos ügyhöz egy vérbeli autós ügyvéd, Dr. Méhes Dávid Dániel személyében.

Dáviddal évek óta dolgozom együtt a közéleti cikkeimen, hiszen nagyon közelről ismeri a kereskedők, nepperek, becsületesek és becstelenek világát. Tudja, hogy miből lesznek a békés megegyezések, mikor kell és érdemes reklamálni a félresikerült autóvásárlás után és mi az, amikor a vevőnek egyszerűen nincs igaza, és a bíróságon sem lenne túl sok esélye a kártérítésre. Az előadás muníció mindenkinek, aki okosan szeretne dönteni és szerződni a következő autójára és támpont annak is, aki már értetlenül nézegeti a check engine lámpát a műszerfalon.

Parkoló Parádé a Totalcaron

Most szólunk: március 8-án Parkoló Parádé
Ébredezik téli álmából a rendezvény. Már szervezzük a szervezni valót, hogy legyen miért kijönnöd a Hungexpóra.
Ilyen volt a Parkoló Parádé 2019-ben
Jó kis móka volt, zuhogó esőben és rekkenő hőségben is parádéztunk! Nagyon köszönjük, hogy eljöttetek és jövőre újra ugyanitt!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.