Egy kisbusz miatt égett porrá a Lamborghini

2018.07.09. 12:11
10 hozzászólás

A két Lamborghini Huracán beállt egy benzinkúthoz, hogy tankoljanak. A sofőrök bementek a shopba fizetni.

Aztán már csak azt látták, hogy egy irtózatos tűzgömb csap fel a kútoszlopoknál. Azonnal menekülőre fogták, az utca túloldaláról hívták a tűzoltókat.

Miután sikerült lefeketíteni a tüzet, vált nyilvánvalóvá, hogy a kék Huracán odaveszett, de szerencsére a piros Performante megúszta. Por és hamu borította, de szerencsére a lángok nem érték el.

Aztán az is kiderült, miért kapott lángra a Lambo: míg a sportkocsik sofőrjei a rendőrökkel beszéltek, odaszaladt hozzájuk valaki, és azt állította, hogy látta az egészet. Sőt, videója is van róla. Mert hogy épp videóra vette a Lamborghiniket, hogy egy haverjának elküldje, épp mit is látott, mikor azt vette észre, hogy a kék Huracán melletti kútról épp elhajt valaki...

...és igen, nem húzta ki a töltőpisztolyt a kisbuszból, elindult, és tőből kitépte a csövet a kútoszlopból. A benzin pedig egyenesen a kék Huracán forró motorterébe spriccelt.

A kisbusz sofőrjét gyorsan megtalálták, innentől kezdve megy minden a maga hivatalos útján – akárhogy is, a sofőr vagy a biztosítója tegnap vett magának egy üszkös Lamborghini-romot.

A piros Lamborghini sofőrjének eredeti Facebook-posztját és a hozzá kapcsolódó kommenteket itt találjátok.