Ennél lehetetlenebb versenybaleset nincs

2018.09.22. 19:59
15 hozzászólás

Vannak videók, amiket újra és újra megnézel, mert nem akarod elhinni amit látsz, nem akarod elhinni, hogy a napokban készült. Na, ez ilyen.

A rongybabaként repülő test a venezuelai autóversenyzőnő, Valentina Tomasellóhoz tartozik, az egész jelenet pedig egy Toyota Grand Prix nevű versenyen zajlott le pár napja a Dominikai Köztársaságban. Sikerült előadnia és elszenvednie a világ egyik legidiótább és egyben legszerencsésebb versenybalesetét – hússzor is megnéztem, de alig akarom elhinni, hogy egy kéztöréssel megúszta a dolgot.

És akkor nézzük azokat a pontokat, amiket már egyenként sem értenék, nem hogy így, együtt:

- A pályán, a szalagkorláton belül egy masszív fa áll.

- A becsövezett, _elvileg_ erősített kasztnis autóról lepottyan az EGÉSZ orra.

- A becsövezett versenyautó becsövezett utasterébe csavarozott versenyülésből KIESIK a sokpontos övvel _elvileg_ bekötött sofőr.

- A kirepülő sofőr átbucskázik a másik versenyautón DE ELŐTTE leesik a fejéről az _elvileg_ becsatolt bukósisak.

- És mindennek tetejébe minden és mindenki nekicsapódik a pálya szélén álló pickupba.

De komolyan, milyen idióta rakta össze azt a Civic versenyautót? Létezik olyan, aki feláll úgy a versenyautójával a rajtrácsra, hogy sem a sisakját, sem a sokpontos biztonsági övet nem csatolja be? És ki az a barom, aki azt gondolta, hogy egy versenypálya bukóterében állhat egy masszív fa? És melyik ökör állította a korláton belülre azt a pickupot?

Sosem gondoltam volna, hogy előfordulhat ilyesmi 2018-ban. Mert az, hogy egy autóversenyző kiessen a kocsijából, vagy 50-60 éve nem divat, és hát ember nincs a Földön, aki azt gondolná, hogy létezik olyan versenypálya,ahol a bukótér része egy vastag törzsű (vagy akármilyen) fa.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.