Évi 50-60 ezer kilométer, ezzel?

38 hozzászólás

A lakossági autós tartalomgyártás ősforrása a 2005-óta működő Népítélet rovat. Közel 55 ezer szöveges értékelést gyűjtöttünk ide eddig és mivel a rendszerben márkánként, típusonként és motorváltozatonként keresgélhettek, érdemes beleolvasni egy-egy szövegbe, a nagy használtautó-vadászat előtt. 

Persze a Népítélet nem fuldoklás előtti mentőöv és Hoffmann Péter pontosan tudta ezt, amikor 2005-ben elkezdte lejegyezni autója, egy 1988-as Fiat Croma 2,5 TD, vagyis, a Digó limó történetét. A filléres olasz tepsi már rengetegszer kimúlhatott volna, ha gazdája nem lenne átkozottul kitartó és nem vennék körül olyan állhatatos segítők, mint Jézus, a karosszérialakatos, Pacsirta az autószerelő, esetleg Sátán, Péter legjobb barátja. Róluk szól vidám kisfilmünk.  

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.