Boldog, békés karácsonyt kívánunk!

2018.12.24. 18:14
38 hozzászólás

Az év utolsó két hónapja a gyomorgörcsé, elkészül-e a levelezőlapunk. Már többször felmerült, hogy nem haladó hagyomány, hagyhatnánk a francba. Aztán nagy nehezen kitalálunk valamit, nagy nehezen összeszervezzük, hogy nagyjából mindenki ráérjen, és bekövetkezik a csoda. Jól érezzük magunkat.

Akit még megérint az analóg, offline világ, eláruljuk, hogy erősen korlátozott darabszámban ki is nyomtajuk a karácsonyi üdvözlőlapunkat és a szerencsések betehetik a gyűjteményükbe. A kinyomtatás az, ami miatt a képeslap így, egy posztba ágyazva talán kevésbé élvezhető, de aki meg akarja nézni teljes méretben, annak a végére berakjuk a letöltő linkeket, mert Rézmonyó fantasztikus fotói és Tom Photoshop-ecsetvonásai így érvényesülnek a legjobban. Ez a papíralapú levelezőlap idén leporelló, hiszen sokan vagyunk meg a TU-154-es hosszú formátumú, íme:

Xmas-2018-1

Idén a helyszín ferihegyi Aeropark volt,  és annyi jó kép született, hogy Rézmonyó nem bírta abbahagyni a fotózást, mi meg a hülyülést. És mivel mindennek két oldala van, a mi levelezőlapunknak is, íme a tehát a bónusz: 

Xmas-2018-2

Minden olvasónknak ezekkel a képekkel kívánunk boldog karácsonyt, sok-sok vidám autózást 2019-re is, csökkenő üzemanyagárakkal és végtelenített benzinkártyával, vagy valami hasonlóval - ki mitől érzi jól magát. Egy dolog változatlan marad: a Totalcar legénysége szereti az autókat és az olvasóit. Reméljük, hamarosan elkészülnek az első repülő autók is, addig meg kihúzzuk Boeingekkel és Tupoljevekkel - azaz utóbbikkal már kevésbé. Akkor legyenek Airbusok és az örök LI-2-es. Fogyasszanak annyi bejglit, amennyi még jólesik, karácsony éjjel még a check engine lámpa is aluszik, boldog ünnepet!

Már csak annyi adósságunk maradt, hogy az első oldal és a második oldal letöltőlinkjét is beszúrjuk ide. Mivel Rézmányi Balázs jó nagy memóriakártyával érkezett, a fotózásból lett egy szép galéria is, abból nem az összes kép került rá a levelezőlapra, fogadják, lapozgassák szeretettel: