Csodás autók a rossz idő ellen

2019.05.04. 09:26
4 hozzászólás

Elkezdődött a Concours d'Elegance, Balatonfüreden. Szombat-vasárnapra ugyan kellemetlenül esős időt mondanak az előrejelzések, de közel ötven autó így is megjelent a Tagore sétányon.

Péntek este körbenéztünk a garázsban, vannak itt karbidlámpás csodák a belga FN fegyvergyártól és a Lorraine-Dietrichtől. Utóbbit egy bizonyos Ettore Bugatti tervezte. Aztán meg lehet próbálni összeszámolni, legfeljebb hányan ülhetnek be a Malév nyújtott, négy üléssoros Volvo kombijába, és az is jól teszi ha Füredre látogat, aki szeretne élőben Toyota Century-t látni Tokión innen.

Amerikát Chrysler, Chevy és Cadillac V8-ak képviselik, no meg egy egészen frissen restaurált, mindössze egy hete befejezett Ford T-Model Speedster. A közismert népautó alapjaira elképesztő versenygép készült, már csak a kör alakú szélvédő megér egy misét... Mindez Balatonfüreden május 4-5. hétvégén, azaz most, még érdemes elindulni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.