Túrd fel a kukát, játszunk

Hétvégi hiéna - első forduló

2020.01.26. 15:56
9 hozzászólás

Tavaly ellógtuk a szokásos évi végi/karácsonyi hiéna dömpinget. Na nem azért, mert ne lenne egy egész évben hizlalt dobozunk tele repiajándékkal. Mert van, és most pótoljuk, ami elmaradt. A következő hétvégéken szórjuk el a tavalyi adagot csomagokba gyűjtve. Ez itt az első, egy viszonylag szerény nyeremény mindenféle távol-keleti cuccal. 

Mielőtt elolvasod, mit kell tenned, hogy a tiéd lehessen a csomag, vegyük végig, mit is kap, aki megnyeri a hétvégi hiéna első körét. Ott vannak egyrészt a töltelékdarabok (a nyakbaakasztók és a tollak), amiért a többség még nem lépne, de az a wayfareres fazonú napszemüveg már motiválóbb. Jól jön majd, amikor a felfújható strandlabdákkal párban dekázol a fűben a szintén ssangyongos sapival a fejeden. És akkor ott vannak még a télen hasznos hondás holmik, mint a masszív jégkaparó és a nagyrészt hulladékból készült, hőtartós, gumifedős bögre.

A feladat pedig, amin át vezet az út a nyereményig: túrd fel a kukát, és az ott találtakból rakj össze valamit, ami a legjobban emlékeztet egy Honda-e-re. Az újrahasznosított nyereményért újrahasznosított alkotásokat várunk. Fontos, hogy háztartási hulladék legyen az alapanyag, azon felül viszont mindegy, hogyan készül: kirakhatod a kis villanyos sziluettjét banánhéjból vagy megépítheted 3D-ben mondjuk kávézaccból.

Ha megvagy, fotózd le a művet, a képet pedig tedd fel valami nyilvános felületre (Indafotó, kepfeltoltes.eu, Twitter...), majd a kép linkjét tedd be ide, a poszt alá a kommentmezőbe. A határidő január 29. (szerda) 12:00. Hajrá!

A hozzászólással elfogadod a Totalcar adatvédelmi szabályzatát.