Lehetne szép is az új BMW-k orra?

2020.03.09. 17:42
0 hozzászólás

Mindenféle magyarázatot hallottunk már a BMW új, nagy orrlyukú orrkialakítása kapcsán, de az egyre biztosabban látszik, hogy a gyár elszánt.

Nem csak a következő 3-as és 4-es BMW-re kerül az óriási dupla nyílás, de még az i4 villanyautó tanulmány-változatára is ilyet tettek. Van az egésznek egy erőteljes szoktatás-jellege, annak ellenére, hogy sokan sokféleképp jelezték már, hogy ez az orrkialakítás minimum megosztó lesz. A BMW számíthat rá, hogy az ilyen orrú autói iránt Európában és Észak-Amerikában kevesebben adnak majd szívesen pénzt. A cég formatervezői a kínai vásárlókra fogják a döntést, és egyelőre úgy látszik, hogy körömszakadtukig védik.

Ön szerint?

Esztétikai kérdésekről persze nem nagyon érdemes vitázni, de ebben a kérdésben valamilyen okból többen is hasonlóan gondolkodunk. Így lehet, hogy amikor megláttuk, amit egy olvasónk, András küldött Heidelbergből– a Concept i4 orrát szerényebb hűtőmaszkkal – többünkből egyszerre szakadt ki, hogy tessék, lehetne ezt így is. András annyit elárult, hogy nem kellett megszakadnia a Paint3D-ben az átszabással, mivel a most kifutó M5-ös veséit ültette át az i4-re, még az arányokon sem sokat kell változtatnia. Kíváncsian várjuk a szavazás eredményét.