Ilyen, ha 13 colos Lada-kerekeket szerelnek egy Hummerre

2020.04.15. 11:20
0 hozzászólás

A Garage 54 csapata hetente többször is minőségi tartalmakkal jelentkezik, de ezek közül is vannak különösen kiemelkedőek. Ilyen a mostani feltöltésük is, amiben a nemrég vásárolt Hummer H2-jüket nyüstölik, 13 colos kerekekkel  amik annak idején egy Ladán kezdték pályafutásukat.

npcyniorik0zauxpny65.gif

Ha valaki átalakítja Hummerét, az utolsó gondolata lenne, hogy kisebb kerekeket szereljen rá  pont ezért jutott ez eszükbe az oroszoknak. Be is szerezték a legkisebb felniket, amiken még ha nem is ésszerűen, de el tud gurulni a Hummer. Az eredeti 17 colos felniket és ballonos gumikat 13 colos felnikre cserélték, amiket plazmavágóval és kalapáccsal alakítottak át, hogy rá lehessen szerelni az autóra. Sőt, végső simításként még aranyra is fújták, hiszen az arany felnik sokkal vagányabbak és jobban passzolnak egy Hummerhez.

hummer-h2-13in-wheels-768x416

A végeredmény egyszerre fura és nevetséges, de szerencsére nem csak a kinézet miatt alakították át az autót, tesztelték is. Igaz, csak a műhelyhez közeli utakon - a városba nem mertek elmenni - mivel félő volt, hogy defekt esetén az újfent rendkívül alacsony hasmagasság miatt be sem tudnák tenni az emelőt az autó alá. De azért így is felgyorsultak vele 80 km/órára, és összességében átment a teszten Hummer is, kerekek is.