Óriási jégkockát csináltak egy BMW-ből

2020.04.29. 12:43
0 hozzászólás

A Garage 54 a tökéletes tandem drift és a nevetséges látványt nyújtó Hummer után újabb páratlan tartalommal jelentkezett múlthéten. Még tavaly október 27-én jégkockára fagyasztottak egy BMW E30-at - de konkrétan - majd több hónap állás után megpróbálták beindítani. Mindezt természetesen kizárólag tudományos célból.

Screenshot-2020-04-21-at-3.28.22-PM.png

Az oroszok először építettek egy fatalapzatot, amit utána vízzel kezdtek locsolni, hogy jégréteget képezzenek. Közben a BMW-t is felkészítették a téli álomra, ami annyit takar, hogy lecserélték benne az összes folyadékot. Ezután új helyére álltak az autóval, majd elkezdték lefagyasztani.

BMW

Be kell vallani, az utóbbi műveletet baromi jól végrehajtotta a csapat, egész elképesztő látványt nyújt az óriási jégkockává fagyott autó. Azt nem tudni pontosan, mennyi ideig volt lefagyasztva, de a Garage 54 eredeti csatornájára március közepén töltötte fel a videót, tehát valószínűleg több hónapig. Mindenesetre mielőtt a meleg miatt elkezdett volna kiolvadni az E30, megpróbálták beindítani. Aki kíváncsi rá, hogy mi lett a vége a kísérletnek, itt a videó.