Nem nyerhetsz mindig

2020.06.07. 15:04
17 hozzászólás

Rézmonyó már rég eladta a lakóautóját, az utolsó darabja lent osztozott a szűk helyen a teremgarázs beállómban. Kicsiny lakóközösségünkben nehezen tudok radar alatt mozogni. Kétszobás lakóautó a ház előtt, ritkán mozgatott kiscápa a garázsban, előtte a lányom és az én Babettám, nomeg Balázs alumínium hárfája. A lakógyűléseket kifékeztem évek óta, de tudom, hogy mekkora szemölcs vagyok a kisimult arcokon. Nehéz megszabadulni az ilyen túlárazott kempingcuccoktól, főleg, hogy a méret a lényeg. Ma áttörésszag terjengett a levegőben, szégyenletes összegre próbálta egy modoros levél írója cserélni a míves olasz portékát. Nem mondhattam neki, hogy mindegy, csak vigye már. Kedélyes beszélgetésben kerültem közelebb a kibírható lakógyűlésekhez. Gyere Balázs, mert annyi pénzed van nálam, hogy forgatni kell vasvillával, csupa penész a rakás alja.

Az a bizonyos termék
Az a bizonyos termék

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.